Helge er utdannet lege, spesialist i anestesi, og er overlege i Akuttmedisinsk avdeling og på Traumesenteret i Helse Bergen. Parallelt med dette har han de siste åtte årene jobbet med et fotoprosjekt. Der forsøker han å bringe erfaringene fra jobben inn i fotoprosjektet, og forene disse i det han har kalt Innsikt, hvor målet er en bevisstgjøring på hva vi fyller livene våre med. Være bevisst vårt memento mori. Hensikten er å berike livet. Jeg er så takknemlig og stolt over at han ønsket meg til å designe boken hans.

Her er vinmenyen til POP vinbar, midt i Strøket i sentrum av Asker. Hans Petter, Linda og Vibeke gjorde drømmen til virkelighet

Design av alt fra praktbøker og tablebooks til fagbøker og årsrapporter. Ta kontakt for en bokprat 🙂

Boken om Dikemark psykiatriske sykehus nærmer seg! En bokutgivelse er virkelig et samarbeidsprosjekt. Tekst @ainaskoland. Foto @vibekeglosli og bokdesign @beatehansson

Visivo er et markedsføringsbyrå som jobber med nettsideproduksjon, SOME-management, søkeordoptimalisering, samt drift av nettbutikk og hjemmesider. Her er deres nye logo 🙂

Snertingdal Ysteri 1919 er i SEFRAK datert til 1900-talet, første kvartal. Meieriet var i drift fram til 1973. Nå er det igjen osteproduksjon i lokalene. Jeg har laget ny logo og etiketter til ostene deres. Nøkkelost, Gouda, Pultost og Normanna Jarl. Veldig stas!

En stor praktbok om et lite sted – i et lite land – i en stor verden. Den speiler mangfoldet og menneskenes kraft på alle småsteder, og viser hvordan vi sammen danner en hel verden. Vi vil bidra til tilhørighet, identitet og stolthet til hjembygda vår Aurskog.!

Aurskog-Høland Utvikling er en samarbeidsforening mellom alle lokale næringsforeninger i Aurskog-Høland kommune. De ønsket en ny logo i ren design. Her er det ferdige resultatet 🙂

Oslo-Sthlm under 3 timer AS – jeg har fått oppdraget med å lage logo og nettside.

Bjørkelangen Næringsforening er en interesseorganisasjon for detaljhandel, servicebedrifter og all annen næringsvirksomhet på Bjørkelangen.

Tapetbok i storformat for Norsk Arv. Kolleksjonen strekker seg fra Empiren 1780 og frem til og med Funkis 1945.Denne tapetkollekskjonen er laget i samarbeid med Riksantikvaren og Norsk Institutt for Kulturminneforskning ved vitenskapelig rådgiver Jon Brænne.Materien er trykket hos RK Grafisk og bundet inn for hånd hos Julius Ørenberg bokbinderi. Dette ble en fin reportasje i Magasinet Norske Hjem, hele fire sider ble viet til denne unike tapetboken.

Annonser for Grim maskinservice, Stihl, både for nett og papir. Her er et utvalg av annonser fra VG, Aftenposten, Romerikes Blad, Indre Akershus Blad, Harstad Tidende og andre aviser rundt i landet for butikker som Grim Maskin Service, Westreng Maskinforretning as, Trama Harstad, Tores sagservice, Sagutsyr, Skogsredskper, Verktøy og Maskin.

Håndlagde esker i sort sjirting med blindpreg i front. Laget for Helge Asbjørnsen for bruk til presentasjon av fotoprosjekt og Workshop hos Morten Krogvold.

Hjemmeside og årsplaner for Ekeberg barnehage – verdens beste barnehage.

Jul på Bjørkelangen. Magasinet er et samarbeid mellom Bjørkelangen Næringsforening, Indre Akershus Blad og meg. Med et opplag på 15000x distribueres magasinet til Aurskog-Høland, Rømskog, Sørum, Fet, Trøgstad og Eidskog. Bla gjerne litt i den digitale utgaven under.

Utrolig flotte bilder tatt av Stian Norum Herlofsen danner basis for kalenderen som utgis av Mangenfjellet turlag. Her finner du også turtips for hver måned. Det er alltid gøy å få jobbe med dyktige fotografer. Kalenderen trykkes hos 07 på Aurskog på kvalitetspapir.

For Grim Maskinservice har jeg vært med på å utforme ny butikk. Grim har fått et helt nytt og tøft utseende, i stil med produktene butikken selger. Alt fra skisser og tegninger til ferdig utformet butikk. Innredning, takhimling, skilting, prisskilt, nettside, DM (digital + trykket i 45.500x), digital annonsering på Facebook og Instagram, messestand m.m.

Redesign DM for Ildstedet

Design og redesign av tidsskrift.

Helsides annonser i avisen Vårt Land for Fermate. Hos Fermate møter du erfarne sjelesørgere som har tid og som kan følge deg gjennom ulike prosesser. De møter alle, uavhengig av livssituasjon og livssyn – med omsorg og respekt.

Nye skilt for Mangenfjellet turlag (150 cm høyde og 50 cm bredde) som skal plasseres på fire steder på Mangen. Garsjøen, Vesle Garsjøen, Kvisla og Saugmyra. Bilder er tatt av Stian Norum Herlofsen.

Katalogene for Grim Maskinservice trykkes i et opplag på 60 000 og distribueres til alle villaeiere i Romerike og Oslo nord.

Grim Mean Machine har butikker og serviceverksteder på Lillestrøm og på Jessheim. De er en faghandler med sterk produktkompetanse på alle sine produkter. De leverer blant annet Stihl Viking og Honda-produkter. Nå har de ny logo, og en ny grafisk profil er snart på plass både på sosiale medier og i butikk.

Minnene er mange og Anne Ca har nedtegnet dem i en bok utgitt av Normisjon region Østfold. Trykk 07 Media.

Fra produksjonen hos Julius & Ørenberg bokbinderi. Skinninnbinding og gullpreg, alt laget for hånd på den gode gamle måten.

GigantPrint er markedsledende innen utvikling og produksjon av grafisk materiell for å fremme salg i butikker og til events.

Jubileumsbok og ny logo til Aurskog-Høland friidrettslag.

Gudbrandsdalen Handverk trengte nye logo til annonsering i Norske Hjem. De ønsket to forskjellige, en som skulle brukes på produktene de lager, og en til annonser. De ønsker å fremstå nyskapende, samtidig som de fortsatt er tradisjonelle. Gudbrandsdalen Handverk tilbyr tømrer, møbeltapetserer og restaureringstjenester.

Aurskog næringsforening er en organisasjon for alle som driver en eller annen form for næring, lag eller forening i Aurskog. Aurskog næringsforening skal arbeide for utvikling, trygghet og samhold i Aurskog.

Jeg samarbeider Karin Smedsrud på en del jobber. Hun har lang erfaring innen grafisk bransje og hun sitter inne med mye kunnskap. Nå har hennes firma 2punkt nye websider. www.2punkt.no 2punkt deler verden i to: kunden og 2punkt – to punkter. I ett eneste kontaktpunkt får du tilgang på et nettverk som dekker alle typer grafiske tjenester. Design, reklame, film og kommunikasjon forøvrig. Vanligvis må du til store reklamebyråer for å finne tilsvarende.

Ved idylliske Hemnes-sjøen (Øgderen) i Høland ligger Villa Lier Interiør. Her finner du store og små detaljer til huset, klær og sko, og ikke minst flotte gaver til venner og familie. Villa Lier har vi lagt vekt på å skape en god og avslappende stemning – i kontrast til en ellers så hektisk hverdag. Stress ned med en god kopp kaffe og kanskje en vaffel når du er innom, og ikke minst skjem deg selv litt bort med en aldri så liten handel hos Villa Lier. Og du – når du først er innom – ta deg en tur opp i 2. etg og Galleri Villa Lier. Her kan du hvile blikket på flotte bilder utført av bl. a. lokale kunstnere fra Aurskog-Høland. Nå har Villa Lier også nye gavekort 🙂

LOGOER OG GRAFISK PROFILERING

Jeg lager annonser i alle varianter og formater. Her er en annonse for Swissvax, lagd for VW-Audi Club Norwege.

Nor-netting er leverandør til montasjefirmaer, offentlige etater, entreprenører, barnehager, bedrifter, forsvaret og private.

Brosjyrer og DM – i ulike formater og på ulike medier. Her er et eksempel på en folder laget for Normisjon Østfold.

Annonser for trykte og digitale medier, her er en annonse for Grim.

To av tidsskriftene jeg lager er straks å finne hos Narvesen – KRONbladet og Kulturmagasinet. KRONbladet er et tidsskrift som forteller deg mer om historien rundt antikvariske samleobjekter som mynter og frimerker. Kulturmagasinet formidler kulturelt innhold fra hele verden. Museer og samlinger, natur-og kulturopplevelser. Hoteller og reisemål, festivaler og gallerier.

KRONbladet utgis av Roschberg Mynthandel AS og utkommer i et opplag på 4000 x. Roschberg Mynthandel har over 30 års erfaring med mynter, sedler og frimerker.

Kulturmagasinet
Hva er det vi har over hele Norge som ingen skriver om? Jo museer og samlinger, natur-og kulturopplevelser. Hoteller og reisemål, festivaler og gallerier. Formidlingen av slike kulturopplevelser er i det hele tatt grovt underrepresentert i mediene, sett i forhold til at dette jo faktisk fyller det meste av våre liv. Og beriker oss på ulike vis.

WORLD OF VIKINGS
Visste du at 12 av verdens nasjoner, fra USA til Russland, har utgitt mynter med vikingmotiver? Nå kan du glede deg over å få kjøpt hele denne flotte vikingmyntsamlingen i en elegant gaveforpakning som også forteller historien bak de ulike myntene.

Webside for Aurskog Senter – www.aurskogsenter.no

Jeg har vært så heldig å få designe den nye logoen til Hos Mona. Den er trykket på tapet og pryder hele bakveggen i butikken. Jeg har også hjulpet damene med den grafiske profileringen samt oppsett/oppstart av datakasse og nettbutikk. ?

Nytt turblad – Mangenfjellet turlag. Mangenfjellet turlag skal tilrettelegge for skiglede og naturopplevelser.

Årsmøtene i HIL og MIUL sa enstemmig JA til sammenslåing av klubbene, og dannet HIUL. Og her er logoen.

Design av webside for Skauen Husflidslag, som er et av fem lag i region Nedre Romerike Øst, en av regionene under Akershus Fylkeshusflidslag, tilsluttet Norges Husflidslag. Husflidslaget holder til i lokaler på Aur Prestegård i Aurskog som er det eneste fredede kulturminne i Aurskog-Høland kommune. Her kan de benytte flotte lokaler med sjel, og deltar på mange forskjellige aktiviteter sammen med de tre andre lagene som holder driften i gang gjennom Stiftelsen Aur Prestegård.

DM Eidsverket akevittlaug

Ferdig med en ny årsplan. Denne er til Ekeberg barnehage. Nye websider er også laget.

BB EVENT

Butikken Kjernesunn skal bytte lokaler, skifte navn og få et helt nytt butikk-konsept. Jeg er med på planleggingsfasen i forbindelse med utforming av lokalet. Skal også lage grafisk profil, nettsider, skilting, klargjøring for digitale medier og nettbutikk-løsning. Har gjort litt undersøkelser og landet på Unipos http://www.unipos.no butikkdata

En webside med responsivt design, tilpasset ulike skjermformater.
www.mangenfjellet.no